24 jan

Een geheel nieuwe keuken voor de Cas Spijkers Academie

Geschreven door

Slimme airconditioning, duurzame verlichting en de nieuwste technologie. Dat is wat de leerlingen van de Cas Spijkers Academie aantreffen in hun nieuwe keuken. De ruimte is ingericht met LED-verlichting, een geprogrammeerde verwarming en een ventilatiesysteem waar je u tegen zegt. We horen u denken: LED-verlichting? Lekker ongezellig! Niks is minder waar. Zuinige verlichting die de sfeer van een gezellig restaurant behoudt, dat is wat het is. J&J Techniek heeft zes weken lang gewerkt om de keuken van de Cas Spijkers Academie zo zuinig en toch zo modern mogelijk te maken. En met succes.

 

Leerlingen bewust maken
Mark Niemeijer mede eigenaar van J&J Techniek is trots op de prestatie die zijn bedrijf heeft geleverd. “Er is hard gewerkt en we hebben de nieuwste technologieën geïnstalleerd. Ons team heeft een keuken gecreëerd met energiebesparende systemen. We hebben alles zo duurzaam mogelijk afgesteld. Van de koeling en verwarming tot en met het licht en een goede ventilatie. Overal is over nagedacht.”

Met een slimme airconditioning en een goed afgesteld verwarmingssysteem zou je denken dat je zelf nergens meer aan hoeft te denken, maar dat is niet helemaal waar volgens Mark. “De geïnstalleerde systemen zijn allemaal zo afgesteld dat ze zo weinig mogelijk verbruiken. Maar ook de leerlingen zelf spelen een rol in hun energieverbruik. Wij hebben de leerlingen advies gegeven over hoe ze zo bewust mogelijk om moeten gaan met de verwarming, verlichting, gas, koeling en ventilatie. Als ze zich hieraan houden besparen ze het meest. We hebben ze duidelijke instructies meegegeven en volgens mij hebben ze goed geluisterd.”

De Cas Spijkers Academie is erg tevreden met de nieuwe keuken en bedankt J&J Techniek dat ze dit voor elkaar hebben gekregen. Er kunnen weer een hoop mooie gerechten worden gemaakt op een zo zuinig mogelijke manier!

 

  • 24 uursservice

    Lekkage of elektrische storing? U kunt op ons rekenen! Onze vakbekwame monteurs staan dag en nacht voor u klaar.

    J&J Techniek lost al uw problemen 24 uur per dag op.

    Lees meer >