Onze partners

partner-nefit

NEFIT
Sinds Nefit in de jaren tachtig de eerste HR-ketel ter wereld introduceerde, is ons programma uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie.
Naar website

partner-grohe

GROHE
Onze kernwaarden zijn Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Vier fundamentele pijlers. We leggen de lat extreem hoog zodat je altijd het verschil kunt voelen wanneer je een GROHE kraan of douche gebruikt.
Naar website

partner-toshiba

TOSHIBA Airconditioning
Door de volhardende motivatie om haar producten en systemen steeds weer te verbeteren heeft TOSHIBA elk jaar sinds 1994 prestigieuze prijzen ontvangen voor haar prestaties in deze industrie.
Naar website

partner-remeha

Remeha
Een vertrouwd merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst met een Nederlandse ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologie├źn worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing.
Naar website

partner-combi-glas

Combi Glas
Wij verzorgen voor u de levering en plaatsing van glasproducten in vele soorten toepassingen. Kortom snij u zelf niet in de vingers en kies voor de juiste prijs, vakmanschap en service van Combi Glas.
Naar website

paul 

 

Krommedijk Lichtreclame & signing

De eerste indruk moet goed zijn. Het moet mensen informeren, prikkelen, overtuigen en bevestigen.

Krommedijk Lichtreclame & Signing ondersteunt uw merk of product door hem van een uniforme en
herkenbare signing te voorzien.

Naar website

partner-balotti

BALOTTI
Ben je op zoek naar scherp geprijsde wandtegels en/of vloertegels van uitstekende kwaliteit? Is het sanitair in je badkamer of toilet toe aan een opfrisbeurt? Dan ben je bij Balotti aan het juiste adres.
Naar website

partner-thuiscomfort

THUISCOMFORT
Steeds meer mensen willen op een plezierige en veilige manier zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Thuiscomfort informeert en inspireert u hierbij met gerichte adviezen en oplossingen. In en om uw huis.
Naar website

  • 24 uursservice

    Lekkage of elektrische storing? U kunt op ons rekenen! Onze vakbekwame monteurs staan dag en nacht voor u klaar.

    J&J Techniek lost al uw problemen 24 uur per dag op.

    Lees meer >