J&J Techniek - installatiebedrijf almelo

Installatiebedrijf almelo

Storing in uw cv-ketel? J&J Techniek in Almelo staat voor u klaar.

Allround installatiebedrijf J&J Techniek lost al uw storingen op.
Ons bedrijf is gespecialiseerd en gecertificeerd in het installeren en repareren van cv-ketels en elektriciteit tot airco en loodgieterswerk.

Wij zijn de wegenwacht voor uw huis en voor elke storing of lekkage hebben wij de oplossing. J&J Techniek verzorgt het gehele plaatje van A tot Z. Geen tientallen telefoonnummers en contactpersonen, u heeft maar één aanspreekpunt en dat zijn wij. Naast het installeren kruipen wij ook in de adviseursrol. Wij geven u advies over hoe u het beste met uw energie om kunt gaan. Onze werknemers zijn allemaal gespecialiseerde monteurs en staan dag en nacht voor u klaar.

Oude ambacht en nieuwe technologieën

J&J Techniek is een hecht familiebedrijf. Johan Niemeijer wilde al jaren een installatiebedrijf. In 1996 richtte hij, samen met zijn vrouw, J&J Techniek op. Hij met alle vakdiploma’s op zak en zij met het middenstandsdiploma. Johan begon met een handjevol klanten. In zijn busje reed hij de hele regio door. Door de goede mond-tot-mondreclame breidde J&J Techniek snel uit. In 2000 kwamen de eerste personeelsleden. Johan is een man van de oude ambacht. Hij beheerst de oude technieken tot in de puntjes. In 2006 hielp ook zoon Mark af en toe mee. Iets wat hem erg goed beviel. Nog voor hij zijn studie had afgerond, werkte hij volledig mee in het familiebedrijf. Mark is nu mede-eigenaar en vult vader Johan perfect aan. De technologie blijft zich ontwikkelen, iets wat Mark maar al te goed beseft. Hij is dan ook degene die de moderne technieken in het bedrijf introduceert. J&J Techniek breidt zich steeds meer uit en is van alle markten thuis. Het biedt u een mooie combinatie van oude en nieuwe technieken aan.

Persoonlijk en oprecht

Vandaag de dag kenmerkt het bedrijf zich door oprechtheid en kwalitatief goed werk. Het personeel wordt continu bijgeschoold, zodat iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Het is een bedrijf waar persoonlijke benadering en kwaliteit hoog in het vaandel staan. J&J Techniek maakt alles voor u mogelijk.

Wilt u meer weten over ons? Bekijk dan onze producten en diensten of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

J&J Techniek in Almelo is een allround installatiebedrijf voor al uw storingen. Van cv-ketels en airco en koeling tot elektra, gas en loodgieterswerk. Alles is mogelijk bij ons!
  • 24 uursservice

    Lekkage of elektrische storing? U kunt op ons rekenen! Onze vakbekwame monteurs staan dag en nacht voor u klaar.

    J&J Techniek lost al uw problemen 24 uur per dag op.

    Lees meer >